INSPIRATIE

Recepten

Pittige ijskruidsoep

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN Voor 8 ruime kommen: 250 gram ijskruid, apart fijnhakken in de keukenmachine5 teentjes knoflook, fijngehakt2 uien, fijngesneden1 dikke wortel,…

Lees verder

Gevulde Zilte pieper

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN 1 Zilte PieperHandje Zeekraal2 Oesters1 Eetlepel Zee peterselieCrème fraicheBoterMelkPeper BEREIDEN Winnend gerecht Texel Culinair 2014 Kook de Zilte pieper…

Lees verder

Zilte IJskruidsalade

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN Per persoon:1 ons ijskruid (of een deel ijskruid en een deel andere salade)Ca. 8 ontpitte, fijn gesneden olijvenCa. 4-6…

Lees verder

Stracciatella panna cotta met ijskruid

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN 600 dl slagroom (let op, je hebt eerst 400 dl nodig en er blijft 200 dl over voor later…

Lees verder

Pasta met aardbeien, gerookte kip en ijskruid

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN 350 gram pasta65 gram ijskruid, fijn gehakt200 gram aardbeien, in plakjes1 rode ui, gesnipperd1 courgette, kern eruit snijden en…

Lees verder

Zoet zilte Smoothie met fruit en IJskruid

aug 31, 2021

INGREDIËNTEN halve avocado 200 ml melk (bijv. soya of amandelmelk) handje frambozen handje bosbessen (paar bessen voor garnering achterhouden) 1…

Lees verder

Zilte stamppot met lamsoor en ijskruid

aug 31, 2021

Hoofdgerecht 4 personen 30 minuten bereidingstijd INGREDIËNTEN 1 kilo zilte aardappels 100 gram lamsoor 100 gram ijskruid 1 theelepel gedroogde…

Lees verder

Lamsoor, Zeekraal & IJskruid met vis

aug 31, 2021

Voor 4 personen – voorbereidingstijd: 15 minuten – kooktijd: 10 minuten INGREDIËNTEN 8 handen met mix van zilte groenten zoals…

Lees verder
zeebanaan

Zeebanaan: wat is het en hoe bereid je het?

jul 13, 2021

Voor wie houdt van unieke en verrassende smaken moet onze zeebanaan hebben geproefd! Hij is heerlijk sappig en smaakt wat…

Lees verder

In de media

Waddenfonds steunt project Blauwe Polder

mrt 31, 2021

Het Waddenfonds stelt ruim € 2,5 miljoen subsidie beschikbaar voor vier nieuwe projecten op het gebied van aquacultuur en cultuurhistorisch…

Lees verder