INGREDIËNTEN

350 gram pasta
65 gram ijskruid, fijn gehakt
200 gram aardbeien, in plakjes
1 rode ui, gesnipperd
1 courgette, kern eruit snijden en in blokjes
350 gram gerookte kip, in blokjes
65 gram gemengde noten, pistache, amandel, pecannoot, grof gehakt
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel gember poeder
1 theelepel kurkuma
1 theelepel koriander
olijfolie

BEREIDEN

Een snelle pasta met ijskruid en aardbeien, echt een lekkere combinatie.

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.

Verwarm een beetje olijfolie en bak hierin eerst de ui, daarna mogen de courgette en de kruiden erbij voor 10 minuten.
Op het laatste kunnen de gerookte kip, noten, aardbeien en ijskruid erbij. Heel even doorwarmen en dan van het vuur af.

De pasta mag er los bij geserveerd worden.

Recept van: Culinair WestFriesland, met passie voor smaak en streekgerechten. www.culinairwestfriesland.nl

EXTRA BENODIGD

Laat een reactie achter