HET TEAM

Marc

Marc van Rijsselberghe

Oprichter en CEO

Marc van Rijsselberghe, pionier in hart en nieren, is de oprichter van WADZILT. Het is zijn levensmissie om met praktische oplossingen te komen voor de verziltingsproblematiek en laat zich niet graag wijsmaken dat iets onmogelijk is, tot het tegendeel is bewezen.

Aad

Aad Kilijan

R&D en productie - Zeewier

Aad Kilijan, onze chemicus, wilde eigenlijk altijd scheikundeleraar worden. Aad is het brein achter de schermen en dankzij hem hebben we meerdere ontdekkingen gedaan op het gebied van duurzame teelt van zeewier en zilte groenten. Hij zorgt ervoor dat onze producten het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Joris

Joris Fenneker

Productie medewerker - Zilte kruiden

Joris Fenneker, de jongste van ons team, helpt Aad met het zaaien, oogsten, voorbereiden en produceren van onze zilte producten. Daarnaast verwerkt hij bestellingen en zorgt hij dat de voorraad goed op orde is.

Mieke 2


Mieke de Zeeuw

Productie medewerker - Zilte groenten

Mieke de Zeeuw, geboren in Maassluis, voelt zich wel een echte Texelaar en woont hier inmiddels al 40 jaar. In haar vrije tijd tuiniert ze veel en die groene vingers gebruikt ze ook bij ons! Ze verzorgt de planten, kweekt ze op, zorgt voor de oogst en droogt ze en zorgt ervoor dat bestellingen op tijd geleverd worden.

Heb je vragen?