(Freelance) Business Developer Vacature

Zin om je handen uit de mouwen te steken voor de zeeboerderij op land? En ben jij een strateeg die overal kansen ziet om ons zeewier in de markt te brengen en WADZILT te laten groeien? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als Business Developer werk je mee aan de bouw van ons bedrijf en zorg je ervoor dat Nederland WADZILT weet te vinden als het gaat om gedroogd zeewier en biostimulant bemesting (met zeewier). Je netwerk in de branche is groot en je weet snel een connectie te maken met de juiste personen. Dit zijn hoofdzakelijk founders, CEO’s en inkoopmanagers van groothandels en supermarkten. Met jouw commerciële skills kun je gemakkelijk 400 kilo gedroogd zeewier verkopen binnen een jaar (jouw target). Je resultaten en bevindingen rapporteer je naar Marc, de oprichter van WADZILT.

Bij WADZILT zijn we gespecialiseerd in het telen en drogen van zeewier en zilte groenten. Dat doen we op een duurzame en milieuvriendelijke manier, in samenwerking met partijen die zich ook inzetten voor meer voedselzekerheid wereldwijd. En daar kun jij als onze business developer een steentje aan bijdragen!

Zeewier telen op het land met vers zilt-bronwater
_MG_4817_HDR

Wie we zoeken

  • Je woont in de randstad
  • Je heb een opleiding afgerond in een commerciële richting
  • Je hebt een hart voor de planeet en houd je bezig met duurzaamheid
  • Een connector met een sterk netwerk in de branche
  • Je kunt aantoonbare resultaten in soortgelijke functies laten zien
  • Iemand die makkelijk praat, maar nog beter luistert
  • Je hebt ervaring met budget management en targets
  • Degene die overal mogelijkheden ziet en deze omzet in concrete acties
  • 400 kilo zeewier verkopen binnen een jaar klinkt voor jou als peanuts
  • Een rijbewijs en eigen auto is handig

Waar kom je te werken

Wadzilt is gevestigd op Texel en is een pionier als het gaat om oplossingen voor de wereldwijde verzilting. We zijn begonnen met zilte groenten en later zijn we een zeeboerderij gestart waar we zeewier telen in bakken op het Texelse land. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 100 filmploegen op bezoek gehad en zelfs de Koning wilde een kijkje komen nemen bij onze zilte proeftuin. Jij krijgt in dit bedrijf de kans om onze zeeboerderij groot te maken en daarmee draag je dus direct bij aan een betere wereld. Zeewier wordt ook wel het voedsel van de toekomst genoemd en het is onze missie om dit op een duurzame en milieuvriendelijke manier aan de man te brengen.

Ons kantoor is een oude schapenboet op Texel, maar jij kunt je werk vanuit huis doen en gaat regelmatig langs bij potentiële klanten waar nodig. Het lijkt ons natuurlijk wel leuk om je af en toe op Texel te zien voor een lekker bakkie in de boet!

IMG-0576

Solliciteren

Stuur je cv en motivatie naar marc@wadzilt.nl en dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. Als je eerst nog vragen hebt kun je hem bellen naar telefoonnummer 06 51 32 79 51.

900